vineri, 22 ianuarie 2010

Discutie serioasa

    Cred ca v-am mai spus ca Iulia este foarte rasfatzata... Ei bine, este atat de rasfatzata incat nu ne mai asculta deloc-deloc si face numai ce vrea ea.

    Ieri cand am venit de la serviciu l-am gasit pe taica-sau suparat pe ea, ca nu a vrut sa il lase sa ii schimbe maieul si bluza dupa ce a facut nani si a stat asa mult timp cu hainele transpirate pe ea. Si au mai fost cateva chestii aseara pe care le-a facut pentru ca pur si simplu vroia ea, chiar daca noi nu eram de acord cu ele.
    Asa ca aseara inainte de nani, am avut o discutie serioasa cu ea. I-am explicat ca mami si tati merg la serviciu ca ea sa aiba de toate si sa nu-i lipseasca nimic. In schimb, noi vrem ca ea sa ne asculte si sa nu mai faca atatea prostii cate face ea. Si noua nu ne trebuie o fetita care sa nu ne asculte. Asa ca daca va mai continua asa, vom fi nevoiti sa o dam afara si sa se duca unde o stii ea, sa doarma pe presh... Ea a inceput sa bazaie, ca ea vrea sa stea cu noi, apoi a promis sa ne asculte pe mine, pe tati si pe tanti. Apoi i-a spus si lui tati ca promite ca o sa fie cuminte si o sa ne asculte.
    Am o colega care trebuie sa nasca in luna mai. Cand ii povesti imi zise ca parca as fi maica-sa. Ii zisei ca vede ea cum se va transforma in maica-sa mai tarziu.

    Oare am fost prea dura?

2 comentarii:

  1. asa este! ne transformam tare mult fata de gandurile noastre initiale! sunt multe lucruri pe care zicemam ca noi nu le vom face niciodata iar acum sunt ceva obisnuit!
    la fetita mea nu tin amenintarile! de nici un fel.
    noi am adoptat de multe vre,me o terapie prin dragoste si intelegere. mai multa intelegere din partea mea, evident. deoacmdata merge!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooofff, nu stiu ce sa ii mai zic ca sa o conving sa ne asculte. Acum, mai nou, cand este obraznica, o ducem in dormitor si ii spunem ca are voie sa iasa de acolo doar cand se linisteste. Pare bine asa, insa plange destul de mult pana se linisteste.

    RăspundețiȘtergere