luni, 18 ianuarie 2010

Patinaj

Joi am fost la patinoar. A fost prima data cand am pus piciorul pe gheata. Si cum am incercat sa fac primul pas, cum am cazut in fund, dar atat de tare, incat daca nu ma ridica baiatul acela care taie bilete, acolo ramaneam minute bune pana imi reveneam. Dupa ce m-am dezmortit, am inceput si eu sa-mi dau drumul, pot sa zic ca ma misc binisor. Insa am ramas cu o durereeee.... nici acum nu ma pot misca cum trebuie. Pana plec la schi nu mai pun piciorul pe patine.

Pe Iulia am lasat-o cu mama. Cand sa o culce i-a spus ca ea vrea sa faca nani cu mami. Mama i-a zis ca doar stau in pat, cu lumina stinsa, cu ochii pe usa de la sufragerie, iar cand se va aprinde lumina in sufragerie isi vor da seama ca am venit acasa si o sa doarma cu mine. Bineinteles ca a adormit inainte sa se aprinda lumina in sufragerie.
Dimineata pe la 7 si 20 se intoarce Iulia pe partea cealalta, deschide un pic ochii, se uita la mine, apoi ii inchide din nou. Dupa cateva secunde, realizeaza ca sunt cu ea in pat, deschide ochii, ma ia in brate si imi spune "Te iubesc, mami!"... Asa dor ii fusese ei de mine... A incercat sa mai adoarma, insa isi mai aducea aminte ca sunt cu ea in pat si iar ma lua in brate, sau imi lua mie mana sa o iau in brate, si tot asa pana s-a facut ceasul 8 jumate si am dat desteptarea...
Ieri dimineata am fost la laborator sa ii ia sange pentru analize. Nu mai fusesem acolo din iulie anul trecut. Cum a intrat a spus: "Eu nu intru acolo" si arata spre incaperea unde se recolteaza sange. Nu am putut sa ii spunem ca nu intra acolo, ca doar stiam ca trebuie sa o intepe. Si s-a pus pe plans, si s-a zvarcolit... Dupa ce i-a recoltat sange, i-a luat din gat si din nas, i-a pus un bandaj cu ceva desene animate, apoi s-a linistit.
Pana seara cand i-am facut baie nu a dat bandajul jos.
Acum suntem cuminti, bucurosi ca azi-noapte a nins, semn ca o sa iesim cu sania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu