luni, 15 februarie 2010

Ce tanara ma simt...

Sambata am dus-o pe Iulia la mama mea si am lasat-o acolo peste noapte. Noi am fost seara la discoteca. Am fost la o discoteca cu muzica din anii 80. Si toata lumea de-acolo era cam de varsta noastra. Poate ca de-asta ne-am si simtit asa bine. Am dansat pana aproape de plecare. I-am si spus lui Mircea in timp ce dansam: "Ce tanara ma simt..." Dupa doua minute imi raspunde si el: "Sa stii ca ai dreptate".
Am vazut acolo foarte multe fete de varsta apropiata cu a noastra venite neinsotite, adica veneau cate 2~3 fete impreuna, fara sa aiba vreun insotitor. Mi-a parut rau de ele, insa unele aratau atat de rau, saracele... Am vazut si fete venite acolo "la servici", fete care, vorba lui Mircea, "nici nu se nascusera pe vremea cand muzica asta facea furori in discoteci".
Noi insa ne-am distrat foarte bine, am ras foarte mult. Chiar imi pare rau ca nu am avut un aparat foto la noi.
Am plecat de-acolo la 2 jumate noaptea. Si profitand de faptul ca Iulia nu era acasa, am dormit pana la 10 dimineata... aaahhh, ce bine a fost...
Dupa ce ne-am dezmeticit noi dimineata, am sunat la mama sa vedem ce face Iulia si sa ii spunem ca venim sa o luam. Insa mama mi-a zis ca nu mi-o da, ca deja au stabilit programul pentru ziua respectiva, ca o sa manance la ea si o sa doarma de pranz la ea.
Dupa aflarea acestei vesti, stateam amandoi pe canapea si ne uitam unul la altul intrebandu-ne ce sa facem. Nu eram obisnuiti sa stam fara Iulia si practic nu aveam incarcare. Mircea a hotarat apoi ca nu e cazul sa mai gatesc, ca ma scoate la o pizza.
La restaurantul unde am mancat pizza aveau baloane umflate cu heliu. Am luat si noi unul pentru Iulia. Dupa-amiaza la 6 am fost sa o luam acasa. Dormise 3 ore la pranz, lucru neobisnuit pentru ea. A fost tare incantata de balon. Cand am plecat cu ea, i-am legat balonul de mana sa nu il scape pe-afara ca ramanea fara el. Si tocmai bine, ca atunci cand a bagat-o Mircea in masina, nu stiu cum i s-a desfacut funda de la balon si a zburat balonul. A fost o drama... A plans cu niste lacrimi maaaari... Am fugit repede la restaurant sa mai cerem un balon. Domnul de acolo a fost atat de dragut, incat i-a dat doua baloane. Insa Iulia a ramas de atunci maraita si asa a tinut-o toata seara. Cand am dus-o la nani, legasera baloanele de un batz, pusese batzul pe jos si baloanele stateau in sus frumoase. Cand ne treziram de dimineata, baloanele "dormeau" pe covor. Nu stiu de ce nu mai "zburau". Mi s-au parut si un picut mai mici decat le lasasem aseara.

Dupa ce veni bona, eu ma pregeateam sa plec la servici. Iulia ii cere bonei sa ii deseneze o inima ca sa o decupeze cu foarfeca. Desena tanti o inima pe o hartie rosie, apoi Iulia veni cu ea la mine. Incepu sa decupeze si imi spune:
"Mami, decupez o inima ca sa ti-o dau tie"
Eu: "Pai de ce, mami?"
Iulia: "Findca te iubesc"
Eu: "Iulia, asta este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care mi-a facut-o cineva vreodata"
Iulia, foarte atenta in continuare la foarfeca cu care decupa: "Serios?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu