marți, 2 noiembrie 2010

Week-end cu peripetii

Am hotarat ca pentru ziua Iuliei sa ii fac eu tortul. Vineri noaptea pe la 2 l-am terminat. Arata cam asa:


Cand ma duc la Iulia in dormitor, incepuse sa fornaie, se auzeau niste muci... Am luat-o in brate sa o tin mai vertical sa nu se acumuleze mucii in nas. Insa in timp a fost din ce in ce mai rau. Asa incat la 3 noaptea am iesit cu ea la geam ca facuse laringita si nu mai putea sa respire, se infunda. Am stat o jumatate de ora cu ea la geam... ei ii era foarte drag, era o chestie inedita pentru ea, si radea de mama focului. Pana dimineata a rezistat, a reusit sa respire mai usor, apoi am fugit la doctor. Nu a scapat de injectie, a fost foarte suparata ca a facut injectie. Doctorul a zis ca putem sa ii facem petrecere seara ca nu este nici un pericol. Asa ca am anuntat toti invitatii despre ce am patit si le-am lasat libera alegere daca vin sau nu. Din cinci copii, doi s-au retras. A fost frumos, copiii s-au jucat, au cantat "Multi ani traiasca!"...






De duminica a inceput sa tuseasca, noaptea ori i se infunda nasul, ori incepea sa tuseasca. Intr-un final s-a linistit si a reusit sa doarma. Dimineata dupa nani, iar tuse... Noaptea trecuta a tusit mai putin, ceea ce inseamna ca suntem pe drumul cel bun.
De duminica seara si eu sunt cu gatul, cu mucii, ma dureau toate alea... cred ca am luat-o de la Iulia. Acum sunt doar cu nasul si cu gatul, deci e mai bine :o)

6 comentarii:

  1. tortul superb!!!!!!! felicitarile mele!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Primind felicitari chiar de la tine ma face sa ma simt in al noualea cer. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos tortul!
    la multi ani micutei sarbatorite! sa creasca mare !

    RăspundețiȘtergere
  5. bellissima la torta ma è molto più bella tua figlia..un capolavoro!!complimenti..ciao tina

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Monica, @ Loredana - Va multumesc mult pentru aprecieri si pentru urari.
    @ Tina - Grazie mille, Tina. Sei dolcissima. So che tu hai due gemelli. Sono cosi curiosissima di veder'li. Bacci a tuti.

    RăspundețiȘtergere