miercuri, 7 aprilie 2010

Sarbatoarea de Paste

Vineri inainte de Paste, am facut un tort foarte bun. Cu Iulia m-a ajutat bona, a stat cu ea pana s-a facut ora de nani. Seara Iulia a decorat oualele cu tati:
From 2010 februarie-aprilie
Duminica dimineata am ciocnit oua. Taaaare incantata a fost Iulia de activitatea asta.

From 2010 februarie-aprilie
Mircea avea grija ca toata lumea care a ciocnit oua cu Iulia sa aiba oul cu fundul in sus, astfel incat sa sparga Iulia toate oualele.

La pranz am fost la tzara la mama mea. Acolo s-a jucat Iulia cu Andra si Gabitza, s-au urcat in tractorul lui Nea Marin si au alergat cat i-au tinut picioarele. O schimbam pe Iulia de haine la fiecare 10 minute ca transpira.
From 2010 februarie-aprilie
Cand a fost ora de plecare nu reuseam sa o luam pe Iulia de acolo. Cand i-am spus ca vom merge in centru la iepurasi a fost prima in masina sa plece :o)

From 2010 februarie-aprilie

From 2010 februarie-aprilie

From 2010 februarie-aprilie

Luni am chemat-o pe soacra-mea la masa. Nu de alta, dar ultima masa la care ne-a invitat a fost un adevarat fiasco. A imbatranit biata femeie, nu-i mai ies lucrurile asa cum vrea, si se straduieste destul... Asa ca luni pana in pranz am stat in bucatrie, insa a fost o masa reusita (dupa parerea mea). Cand a venit timpul sa ciocnim oua, mamaie Geta nu a inteles sa tina oul cu fundul in sus si i-a spart Iuliei vreo 4 oua si s-a pus copilul pe plans.

Ieri dimineata am fost la supermarket, acolo ne-am intalnit cu o cunostinta care a bagat-o pe Iulia in seama si o tot intreba una si-alta, iar Iulia drept raspuns a scuipat-o. A fost foarte rau certata, ne-am suparat pe ea, a plans si toata ziua am batut-o la cap ca sa ne scuipe si pe noi, etc. Acum zice ca nu mai scuipa pe nimeni. Spune ca motivul pentru care o scuipase a fost ca nu i-a placut de doamna aceea.
Probabil de la plans si de la atata colindat prin magazin, a obosit si a adormit in masina. Noi am luat-o frumos si am pus-o in pat, insa am uitat sa ii punem pampersul. Si cand s-a trezit bineinteles ca a facut pisu in pat si a facut totul fleasca.

Astazi dupa-amiaza o sa o ducem la circ. Este prima data, sa vedem daca ii va placea.

Un comentariu:

  1. Hristos a inviat!
    Se pare ca ati avut un paste cu tot felul de venimente! Sa nu va plictisiti...
    p3etrecere frumoasa la circ!

    RăspundețiȘtergere