miercuri, 2 martie 2011

Am tuns-o!!!

De mult intentionam sa o fac. Era foarte frumos parul ei lung pana aproape de fund, carliontat, bogat... Insa cand ii venea vremea de pieptenat... de multe ori nu avea chef sa stea, se incurca foarte tare, cu grija ca o doare daca tragi un pic mai tare, etc. Asa ca i-am facut programare la coafor, avand grija sa o programez ultima in ziua respectiva (pentru a nu avea surprize).
Stiind ca o tund, am mai facut o sedinta foto dupa ultimul spalat pe cap inainte de a o tunde:

La coafor a fost foarte cuminte, nu au fost probleme cu ea ca n-ar avea rabdare sau mai stiu eu ce... Coafezei i-a placut tare mult de ea incat  a facut-o pe Iulia sa promita ca mai vine pe la ea - acum nu stiu cat de mult crede ea in promisiunile Iuliei :o)
Rezultatul final este prezentat mai jos:

Fiind frig afara, nu am dus-o nici saptamana asta la gradinita. Asa ca isi ocupa timpul cum crede ea mai bine. Intr-una din zile m-a surprins cu un desen foarte reusit. A luat o craticioara de jucarie, i-a desenat conturul pe o hartie, apoi a facut ochii, nasul si gura, dupa care s-a pus pe colorat.
Cand a venit Mircea din Germania, a stat o mare parte din timp in carca lui (la propriu):
Din pacate, Mircea a stat doar doua zile, ca sa plece din nou pentru inca doua saptamani. Pentru Iulia este o adevarata placere sa se joace cu valizele lui cand le scoatem sa facem bagajele:
Acum mai este putin si mergem iar la gradinita, ea de-abia asteapta. Urmeaza 8 Martie...

6 comentarii:

  1. Fie cu păr lung, fie tunsă e o minune. :) Să-ţi trăiască!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Diana! Sa stii ca e o minune, ne umple casa de bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe ati mai facut voi in ultima vreme!
    Desenul,dar mai ales ideea e extraordinara!Are talent Iulia ta!
    Ii sta bine parul oricum Iuliei voastre,iar in geamantan e de-a dreptul simpatica:).

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos ati tuns fetita! :)
    Distractie placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Angi, avand in vedere ca a stat mai mult in casa, trebuia sa ne ocupam cu ceva timpul. Iar indemanarea Iuliei este meritul bonei care lucreza foarte mult cu ea. Te pup.
    Carmen, multumim. Cu atata zapada care nu conteneste sa cada, s-ar putea sa mergem totusi la schi peste o saptamana. Atunci sa vezi distractie, ca de cand asteptam... Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. avea un par superb, dar ii sta bine si asa, of, la parul cret, cred si eu ca o doare, daca se plange Diana care are un par rar.! E frumusica foc

    RăspundețiȘtergere