marți, 7 decembrie 2010

White - update

White este ca Fat-Frumos: creste intr-o zi cat altii in zece ani.
Acu cateva zile era bolnava si am lasat-o acasa, nu am mai luat-o la gradinita.
Ieri am fost anuntata ca White este acum adult, a absolvit si facultatea, iar acum a plecat cu tati in Germania.
Avand in vedere ca White era "pe vremuri" o fetita iar acum este femeie in toata regula, nu stiu daca sa fiu sau nu geloasa ca a plecat cu sotul meu doua saptamani in Germania :o)

7 comentarii:

  1. O-o-o...situatia se complica! :))
    probabil ca, Iulia, în bunatatea ei de copil, stiind ca tu esti cu ea, dar Tati singur departe de casa... i-a împrumutat-o pe White :)) cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Carmen, sper numai ca la intoarcerea lor din Germania sa nu aiba pretentia sa doarma White cu tati in pat, sa nu doarma singurel :))
    Loredana, da, are o imaginatie tare bogata... Imi pare tare rau ca nu reusesc sa retin tot ce debiteaza.
    Va pup pe amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am râs! Iulia a zis-o, Mami a scris-o! Bravo! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Un fel de update la update: White a venit mai devreme decat tati din Germania, merge la servici si acum are un bebelus in burtica. Oare cu cine? :o(

    RăspundețiȘtergere
  5. citit si partea I si partea a II-a din povestirile voastre cu prietenul/prietena imaginara.
    Am am experimentat multe cu fata mea - dar prin asa ceva n-am trecut. ea il are pe fratiorul ei cel mic drept papusa, ursulet, prieten, dusman, obiect de razbunat, etc.
    Poate ca ar fi cazul sa ii faceti si Iuliei un fratior sau o surioara ;)
    ... faza asta cu prietenii imaginari o au numai copiii singuri la parinti sau e un aspect doar pentru copiii cu foarta multa imaginatie?
    A mea trece acum printr-o faza cu machiajul. rujuri, truse de machiaj - strugurele ... tot tacamul. si are numai 4 ani. Ce ne-om face la 14-16?
    cred ca tot pe aici sau pe la mine ... si ne plangem una alteia. hi hi hi

    RăspundețiȘtergere
  6. Smic, abia acum vad comentariul tau. Scuze! Este posibil chestia asta cu prieteni imaginari sa apara doar la copiii singuri la parinti. Acum isi mai aminteste doar cateodata de White... s-a facut din nou mica, acum este la scoala... Cat despre cosmeticale... da, si Iulia a inceput cu ele; de fapt de mai bine de un an isi doreste sa se rujeze, insa i se ofera doar strugurel. Are parfumelul ei cu care da cand ma vede pe mine ca folosesc. Si cum eu imi fac unghiile saptamanal, cere si ea sa i se faca unghiile cu tot felul de modele... La 16 ani suntem mancate... Cred ca va trebui sa stabilim buget clar la inceput de an sau semestru ca sa nu sarim calul :D

    RăspundețiȘtergere