marți, 28 decembrie 2010

A venit Mos Craciun

Totul a inceput cu o scrisoare, scrisa chiar de Iulia catre Mos Craciun. Papusa dorita de ea, o vazuse o singura data si nu stia daca Mos Craciun o va mai gasi prin magazine.


Pana sa vina Craciunul, a primit patinde de gheata. A fost atat de incantata de ele, incat a insistat sa le probeze chiar la 12 noaptea cand a dat de ele. Ce conteaza daca vecina doarme...


In ajunul Craciunului, am fost la niste prieteni unde am stiut noi ca vine Mos Craciun. De cum a intrat Mosul pe usa apartamentului, Iulia a facut un pas in fata ca sa fie uin fata tuturor copiilor si a spus: "Eu vreau o papusa Maria". Daca a vazut Mosul asa, a luat-o pe ea prima sa vada ce stie. Iulia a spus poezia pe care si-o pregatise de-acasa, a spus si un cantecel si si-a asteptat cadoul.


Mos Craciuna luat-o pe genunchii lui (prima data cand s-a intamplat asta cu Iulia), a certat-o un pic ca nu a dormit la pranz, Iulia a promis ca o sa doarma de acum incolo si si-a primit cadoul... era chiar Maria :)


Dupa plecarea Mosului, toti copiii si-au inceput joaca, fiecare cu ce-i placea mai mult. Bineinteles ca Iulia s-a jucat cu Maria. Si la un moment dat, papusa a spus: "Mami, spune-mi o poveste". Atunci Iulia s-a retras cu Maria intr-un colt linistit si a inceput sa ii povesteasca ce ii trecea ei prin cap.

Bineinteles ca seara nu se putea decat sa doarma cu Maria cea mult-asteptata.

3 comentarii:

  1. O minunata poveste în imagini!
    PS: Whitey a lipsit de la serbarea de Craciun? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha, ce draguta esti ca ti-ai amintit de White. Pai trebuie sa mai fac un update capitolului White. Ca White s-a intors dupa o saptamana din Germania, s-a dus la servici si a avut un bebelus in burtica. Acum vreo cateva saptamani a iesit bebelusul, o fetita pe nume Heidi. Acum vreo saptamana se juca Iulia prin casa cu Heidi, care deja avea 2 ani. De White nu a mai zis nimic, este adult si nu prea ne mai intereseaza mult; urmeaza Heidi.

    RăspundețiȘtergere
  3. E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere