joi, 8 septembrie 2011

Intrebari existentiale... de la Iulia


Acum cateva seri am fost la nasii Iuliei. Iulia a sarit cu Tea in trambulina, iar cand s-au plictisit de atata sarit, s-au asezat pe spate in trambulina privind cerul instelat. Tot privind cerul au inceput ele doua sa discute despre Soare, despre Luna. Iulia a incercat si ea sa explice ca atunci cand rasare Soarele, de fapt Pamantul se intoarce cu fata catre Soare... Au cautat apoi stele cazatoare, dar n-au avut succes.
In fine, vine vremea sa mergem acasa. Cand sa plecam, Iulia ramasese cu ochii pe cer si nu reusea sa mearga. Eu o intreb: "La ce te uiti, mami?" La care Iulia, ganditoare: "Oare unde-o fi Dumnezeu?"

De la Iulia...
Asta-seara, Iulia se juca cu Stefania, vecina de deasupra. Si mama Stefaniei nu reusea sa o convinga pe Stefania sa mearga acasa. La care Iulia ii spune Alinei (mama Stefaniei): "Fii atenta, am un plan" si incepe ea sa explice ce plan maret are pentru a o convinge pe Stefi sa intre in casa. Alina ii spune: "Este foarte bun planul tau, Iulia, dar mai trebuie ca Stefi sa puna botul." Dupa care se uita speriata la mine gandindu-se ca a scos o perla.
La care Iulia: "Aaaa, asta nu e o problema ca a mai pus botul".

7 comentarii:

  1. Draguta de ea, fetita ta inteligenta se adapteaza vad cu usurinta. E un copil tare istet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahaha, cat de scumpa este. :) Si super isteata. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Lillee. Vezi, noi in ritmul asta nu ne plictisim niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  4. salut! nu stiu de ce blogul meu s-a blocat pe blogurile voastre la o postare de acum doua luni de zile. Mi-au atras atentia fete ce ma urmaresc si m-am gandit sa trimit tuturor ce ma au in lista un link functional pentru Jurnalul copilariei:
    http://viatzaintrerozsibleu.blogspot.com/
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Madi, acum cand mi-ai scris am observat asta. Chiar asta este link-ul pe care il folosesc eu, si cu toate astea nu se updateaza... O sa incerc sa accesez mai des blogul tau sa vad ce mai postezi. Sper sa se repare problema asta... Cred ca e o problema a google-ului.

    RăspundețiȘtergere