miercuri, 8 iunie 2011

Doua minute de relaxare

Daca de nu stiu cat timp Mircea face "excursii" foarte des, eu ca sef al casei trebuie sa gestionez totul. Si treptat-treptat se aduna grijile, mintea mea este mereu in functiune, sa nu uit sa fac ceva, sa cumpar ceva, sa fiu atenta la fiecare tusit al Iuliei, la fiecare grija de-a ei, etc. Si simt ca am nevoie din cand in cand de cate o pauza.
Ieri s-a stricat masina (s-a aprins in bord becul de baterie), asa ca pana vine Mircea sa o duca la doctor, trebuie sa ma descurc cum pot sa ajung la serviciu si inapoi. De dimineata am mers pe jos o bucata de drum. Si cum am trecut pe langa parcul nostru cel mai mare din oras, am zis ca ar fi bine sa intru, si sa fac cativa pasi pana la urmatoarea iesire din parc (adica vreo 100 de metri). Insa a fost atat de placut sa vezi lumea in parc plimbandu-se sau stand pe bancute, oameni care au timp de o plimbare dimineata... A fost atat de placut sa vad oameni facand jogging, sa aud pasarelele cantand... Dar cel mai placut a fost sa privesc cateva minute lebedele plimbandu-se pe lacul plin cu nuferi. Erau vreo 6 lebede si o ratza. Si chiar atunci, vreo doua lebede isi faceau toaleta, se scufundau in apa, isi plimbau ciocul pe pene, isi desfaceau aripile si le inchideau... Mi-a parut foarte rau ca nu am un aparat foto la mine... A fost superb.
Si pe cand ieseam din parc, mi-am dat seama ca pret de doua minute cat am privit lebedele, nu m-am mai gandit deloc la grijile mele. Au fost doua minute de relaxare.

PS. Cat de curand voi aparea cu un post mai mare, cu poze si detalii de la serbare si de la excursia de maine la Horezu.

3 comentarii:

  1. Poate faci mai des un mic ocol prin parc, conteaza mult macar si doua minute de relaxare, de rupere din cotidian:)
    Distractie placuta maine la plimbare!

    RăspundețiȘtergere
  2. la cat mai multe minute, ore, zile...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ The way I am, promit ca voi face acelasi lucru vineri cand ma voi duce la servici si sper sa nu uit aparatul foto acasa. Multumesc si te pup.
    @ Loredana, multumesc de urare, voi incerca sa ma "relaxez" mai des de acum incolo. Va pup.

    RăspundețiȘtergere