joi, 10 februarie 2011

Off topic

Stiu ca nu are nici o legatura cu acest blog (care ii este dedicat Iuliei) insa nu ma pot abtine. Sunt atat de mandra de ceea ce am obtinut, atat de multumita, incat nu ma pot abtine sa nu va arat si voua:


Este un model creat de mine, inventat de mine. Nu ca e frumos?

13 comentarii:

  1. wow troppo belle!!complimenti!!Che bella anche la tua signorinella che bellissimi occhi ha!!io ho 2 gemellini maschi di 2 anni e pochi mesi..terribbili!!mi manca la femminuccia!!l'avrei proprio desiderata!!grazie mille per gli auguri..ti lascio un abbraccio ciaoo

    RăspundețiȘtergere
  2. Giovanna, Loredana, multumesc mult. Pupici.

    Tina, grazie per tutti i complimenti. Sapevo di due gemellini maschi. Mi piacerebbe vederli, penso che sono molto carini. Hai ragione, una bambina avrebbe completato tutto, sono così belle e amorevole ... Abbraccio anche a te.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt adepta altor culori în afara de alb si roz, dar trebuie sa spun ca albastru si argintiu arata excelent! Ma întreb cât timp ti-a trebuit sa desenezi fiecare biluta?! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen, abia acum mi-am dat seama ca din punct de vedere al culorilor nu m-am gandit decat sa fie contrastul mare intre ele. Alt criteriu de alegere nu am avut. Bilutele se fac repede daca ai unealta necesara. In rest nu trebuie decat un pic de rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un model reusit!
    Ai avut rabdare,nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
  6. Angi, multumesc. Acesta este modul meu de a-mi relaxa mintea. "Migaleala" asta pe unghii chiar functioneaza :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos Angi, si eu sunt adepta unei manichiuri frumoase, vezi ca sunt prin Mall cel putin la Iasi, un disc cu o stampila si faci un fel de trafarete direct pe unghie, iti iese super, diverse imagini, fluturasi, trandafiri, manichiura frantuzeasca. Am primit si eu cadou de la bambo si e asa utila, mai ales cand ai 2 ghimpi curiosi pe langa tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stella, multumesc pentru sfat. Stiam de ele, insa nu se gasesc inca in Craiova. Am gasit pe net si o a fac comanda.
    Emm@, treaba cu unghiile a devenit deja o pasiune pentru mine, insa nu pot sacrifica blogul fetitei mele pentru asta. Asa ca mi-am facut un album care sa contina poze cu "creatiile" mele (nu toate) aici

    RăspundețiȘtergere
  9. WOW, cata rabdare iti trebuie!
    presupun ca aia mica nu a fost acasa,. nu? :))
    Imi plac!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mariana, tot timpul cand imi fac unghiile Iulia este acasa. De cele mai multe ori imi fac unghiile dupa ce o culc sa mi le pot face linistita. Insa cateodata mai reusesc sa le fac si in prezenta ei, insa atunci imi trebuie o mare rabdare si trebuie sa fiu foarte calma. In astfel de cazuri mai vine din cand in cand la mine si isi baga nasul sa vada ce fac.

    RăspundețiȘtergere