vineri, 19 martie 2010

Astazi vine tati acasa...

Da, tati a fost plecat in Germania de luni, iar astazi il asteptam acasa.
Am fost singurele acasa. Nu pot spune ca ne-am facut de cap, insa ne-am rasfatzat un pic. Ne-am facut unghiile cu floricele... asta ca sa mai omoram timpul:


Am jucat si joc din acela gen piticot (sa muti pionul dupa ce dai cu zarul) si m-a batut Iulia de m-a snopit... Si a fost pe bune, nu a trisat.
Saptamana asta m-a ajutat mama, in sensul ca a stat ea cu Iulia pana am venit eu de la servici, mai ales ca bona a avut ceva probleme de rezolvat si a trebuit sa fie inlocuita cateva ore...
Tot saptamana asta Iulia a salvat pampersul de la somnul de pranz de 3 ori, o data prin neprezentarea Iuliei la somn :o)
Diseara o sa il asteptam pe tati sa vina cu binoclu si cu papusa, asa cum a promis. Trotineta a fost taiata de pe lista dinainte de a pleca Mircea, din motive de rea purtare (rea purtare a Iuliei, nu a noastra).

Si la final de postare, o declaratie de dragoste:

2 comentarii:

  1. ce scumpete de fetita.sa va traiasca si sa fiti fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult. Sa-ti traiasca si tie copiii. Am inteles ca ai doi. Nu stiu insa cat sunt de mari, nu stiu cum arata. Am cautat pe blogul tau dar nu am gasit nici o poza - ori nu sunt poze cu ei ori nu am cautat eu prea bine. Mi-ar placea mult sa va vad. Va pup.

    RăspundețiȘtergere